Het Brabantse TLANT maakt sinds 2016 ambachtelijke, duurzame ontbijtproducten voor de hotellerie. Stap voor stap veroverde het bedrijf een steeds groter aandeel in de markt. TLANT maakt ontbijtproducten met een verhaal. Glenn Middelhof: „Een hotel biedt ruimte om ons verhaal te presenteren.” De horecaproducent voorziet haar afnemers van presentatiemateriaal. Een houten klomp met houten bordjes presenteert de duurzame plussen. Zo wordt de funky fruit mash; een soort jam gezoet met appel, gemaakt door mensen met ‘speciale talenten’ op ontwikkelboerderij De Laarhoeve in Diessen.
De funky fruit mash wordt gemaakt van tweede en derde klasse fruit uit de regio dat vanwege het uiterlijk de verkoop niet haalt en zonder toevoeging van geraffineerde suikers.
Lees hier het hele artikel over TLANT dat op 12 april 2021 verscheen in o.a. BN DeStem.
Geplaatst op | 21 april 2021 |
Tags | |
Delen |