de lekkerste
producten
uit de streek

onze streekproducten

Op de laarhoeve maken we in onze professionele productiekeuken de lekkerste streekproducten. Wij werken met korte ketens aan het terugdringen van reststromen. Samen met onze boeren verwerken wij groente en fruit tot een ambachtelijk streekproduct. Onze streekproducten gaan onder onze eigen naam of onder private label de markt op.

de pluspunten van onze streekproducten

Op de laarhoeve werken mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Ze werken iedere dag met liefde aan een lekker streekproduct zonder kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. We werken met zorgvuldig geselecteerde boeren uit de regio. Een compleet overzicht van onze producten is hier te vinden.

voedselveiligheid

Voedselveiligheid is belangrijk voor onszelf, boeren en foodprofessionals die bij ons hun (streek)product laten verwerken (klik hier als je meer wil weten over private label productie voor derden). We zijn gecertificeerd voor de productie van gekookte groenten en fruit poducten verpakt in glazen potten en plastic emmers. Klik op het logo voor het FSSC 22000 certificaat van de laarhoeve.

FSSC-22000 logo

latente baanzoekers
op een presenteerblaadje