de lekkerste (streek)
producten met een
bijzonder verhaal

private label productie

Bij de laarhoeve maken we al bijna twintig jaar streekproducten en delicatessen onder private label. Ooit begonnen we als kleine verwerker van 2e keus fruit voor regionale telers. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor telers en foodprofessionals op zoek naar eerlijke, lekkere producten met een bijzonder verhaal.
logo's productverwerking

In onze moderne keuken produceren we ieder jaar meer dan 100.000 potten van de allerlekkerste jam. Maar we maken nog veel meer soorten producten zoals: ketchup, vegetarische spreads, fruit op siroop, vruchtenpuree, vruchtensiropen en ontbijttaartjes. Wat mogen wij voor jou maken?

een partner die meedenkt

Op de laarhoeve zijn we gewend om mee te denken. Of je nu een teler bent die op zoek is naar meerwaarde of een foodmarketeer met een fantastisch idee; onze foodprofessionals staan voor je klaar. Wij hebben uitgebreide kennis van en ervaring met receptontwikkeling en beschikken over een sterk netwerk voor inkoop van grondstoffen, etikettering en verpakkingsmaterialen.

Samen zorgen we er voor dat jij een optimaal product krijgt waar jouw klanten blij van worden. Wil je meer weten over onze verwerking? Klik dan op de button.