je eigen unieke
(streek)product

Inmiddels hebben we meer dan twintig jaar ervaring met het smaakvol en veilig verwerken van vers groente en fruit. Ooit kookten we jam in grote pannen van van 2,5 liter. Sinds 2019 werken we in onze professionele FSSC 22000 gecertificeerde productiekeuken.

ontzorgd de lekkerste groente- en fruitproducten

De foodprofessionals van de laarhoeve kunnen je ondersteunen bij het:

    • verwerken van producten (snijden, malen, zeven, verhitten, koelen)
    • ontwikkelen productlijn en (door)ontwikkelen van recepten
    • verbeteren van smaak en of houdbaarheid
    • inkoop (hulp)grondstoffen en verpakkingsmateriaal
    • adviseren over etikettering en prijsbepaling
    • verlagen productie- en verpakkingskosten
    • bepalen voedingswaarde, Brix, Ph-waarde en THT-datum
    • opslag en distributie

  • veilige voedselproductie

    FSCC 22000 gecertificeerde productie

  • groente en fruit verwerking

    jammen, ketchups, siropen en spreads

  • volledig ontzorgd

    van ontwikkeling tot opslag

  • werken met de kortste keten

    verantwoord en regionaal produceren

  • van mensen met bijzonder talent

    producten met een bijzonder verhaal

  • flexibel en schaalbaar

    productie mogelijk vanaf 100 kg

  • biologisch (streek)product

    Skal gecertificeerde productie

  • meer weten over productie?
    neem contact met ons op
  • we gaan correct met je gegevens om (zie privacy statement)

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

deze bedrijven gingen je al voor