Inmiddels hebben we meer dan twintig jaar ervaring met het smaakvol en veilig verwerken van vers groente en fruit. Ooit kookten we jam in grote pannen van van 2,5 liter. Sinds 2019 werken we in onze professionele FSSC 22000 gecertificeerde productiekeuken.
ontzorgd de lekkerste groente- en fruitproducten
De foodprofessionals van de laarhoeve kunnen je ondersteunen bij het:
-
- verwerken van producten (snijden, malen, zeven, verhitten, koelen)
- ontwikkelen productlijn en (door)ontwikkelen van recepten
- verbeteren van smaak en of houdbaarheid
- inkoop (hulp)grondstoffen en verpakkingsmateriaal
- adviseren over etikettering en prijsbepaling
- verlagen productie- en verpakkingskosten
- bepalen voedingswaarde, Brix, Ph-waarde en THT-datum
- opslag en distributie
-
veilige voedselproductie
FSCC 22000 gecertificeerde productie
-
groente en fruit verwerking
jammen, ketchups, siropen en spreads
-
volledig ontzorgd
van ontwikkeling tot opslag
-
werken met de kortste keten
verantwoord en regionaal produceren
-
van mensen met bijzonder talent
producten met een bijzonder verhaal
-
flexibel en schaalbaar
productie mogelijk vanaf 100 kg