(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NXTS2RD');

maak kennis met
de mensen van
HetRecruitingKantoor

samenwerken volgens vijf heldere principes

Sinds 2014 ondersteunen wij organisaties bij het duurzaam aanpakken van recruitmentuitdagingen. Recruitmentkracht versterken noemen we dat. Bij onze dienstverlening werken we onder de naam van de opdrachtgever en bieden de recruitmentoplossing die past bij je vraag: sourcing, talentpoolen, oustourcen (RPO) of interim. Binnen HetRecruitingKantoor hanteren wij deze vijf principes:

maximaal aandacht voor ontwikkelen

Recruitment vraagt om goed opgeleide professionals, zeker nu! Wij geloven in mensen begeleiden en opleiden tot allround recruiter. Nieuwe collega’s nemen deel aan een uitgebreid SocialTalent e-learning programma en zijn na een jaar Black Belt gecertificeerd in sourcing, talent pipelining en tech recruitment.

gezichten van HetRecruitingKantoor

recruitment: geen trucje maar een vaardigheid

In een arbeidsmarkt die continu verandert houden de oprichters Koen Roozen en Philip van Grieken het hoofd koel. Nicole Smolenaers van Zuivere Taal ging met ze in gesprek. In dit interview lees je hoe zij grip houden op de zaak en werken naar hun doel: de beste recruiters van Nederland worden.

onze dienstverlening

Met een vast team van collega’s ondersteunen wij werkgevers met sourcing, talentpooling en outsourcing (RPO). Voor interim opdrachten beschikken wij over een netwerk van zorgvuldig geselecteerde freelancers.

de mensen van
HetRecruitingKantoor